SRBI MASOVNO PRODAJU SVOJE MOTORE! Ova beba je razlog, KAPA DOLE OVIM MOMCIMA (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Rasko Tomašević prodaje motor, motor raško tomašević , sofija mrakuljević

Cela Srbija ustala je kako bi pomogla maloj Sofiji Markuljević, koja boluje od teške bolesti SMA, tip 1 da ode na lečenje u inostranstvo. Nove humanitarne akcije nižu se iz dana dan, ali celokupna suma još uvek nije sakupljena.

Pozivu u pomoć priključio se i izvesni Nemanja Ugrešić, koji je svojom objavom na Tviteru privukao dosta pažnje.

 

Naime, u svom postu je objasnio da želi da proda motor kako bi novac od prodaje donirao za lečenje bebe Sofije.

 

Istog dana kada je Nemanja Ugrešić na Fejsbuku objavio da prodaje svoj Java motocikl i ceo novac daje za pomoć da mala Sofija Markuljević ozdravi, javio se prvi kupac. Uplatio je novac za Sofiju i motora se - odrekao! Potom je drugi kupac otkupio isti motocikl i novac takođe uplatio - za ozdravljenje male Sofije.

Kako ni jedno dobro delo ne može da prođe neopaženo, na Nemanju su se ugledali i drugi vlasnici motora, a među prvima je bio Rasko Tomašević.

 

Svi oni koji su ovu objavu pročitali, podržali su Raska i uputili mu reči hvale, a pozitivni komentari neprestano su se nizali.

Tako je jedna korisnica ove društvene mreže napisala:

 

Među komentarima se našao i ovaj:

Samo nekoliko sati nakon Raskove objave, još jedan mladić je odlučio da se odrekne svog motora u cilju prikupljanja novca za Sofijino lečenje.

 

Podsećanja radi, Sofija Markuljević, boluje od spinalne mišićne atrofije tip I. Deca sa ovom dijagnozom žive najviše dve godine, a bolest se manifestuje progresivnom atrofijom mišića i gubitkom osnovnih životnih fukcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje.

Jedina šansa za malu Sofiju je hitno lečenje u inostranstvu, koje je izuzetno skupo. Roditelji se nadaju da će, uz pomoć svih ljudi dobre volje i velikog srca, uspeti da prikupe novčana sredstva za lečenje, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja u inostranstvu, kao i za neophodnu medicinsku opremu kako bi Sofija dobila šansu da se izbori sa ovom teškom bolešću.

IZVOR: ESPRESO

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano