SRBIJA - Šabac: Muškarac pronašao bebu u šupi. Osim policije, sve okolnosti ovog slučaja ispitivaće i Centar za socijalni rad
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
  • - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Muškarac pronašao bebu

FOTO: ILUSTRACIJA

 

Na vrata Doma zdravlja u Bogatiću kod Šapca jutros oko pola sedam pozvonio je T. D. sa tek rođenom bebom u naručju. Jedna od medicinskih sestara priča kako je u prvi mah pomislila da je čovjek povredio ruku i umotao je da ne iskrvari, pa se zaprepastila kada je  vidjela novorođenče.

- Rekao je da je bebu našao u šupi, među poljoprivrednim mašinama u svom dvorištu. Policijskom istragom utvrdiće se svi detalji ovog neobičnog događaja - kažu u policiji.

Izvor Telegrafa.rs otkriva da je dječak tek rođen, vjerovatno dva ili tri sata ranije pre nego što je primljen u Dom zdravlja. Pupčana vrpca je bila presječena, a ljekari i medicinsko osoblje hitne službe obavili su neophodne preglede, obradili pupak, previli dječaka i uputili ga u bolnicu u Loznicu.

- Dijete je prelijepo, ima crnu kosicu i što je najbitnije potpuno je zdravo i dobro se osjeća. Sve smo obavili po proceduri za koju smo bili spremni iako se ovakve situacije rijetko dešavaju. Jedino što nismo imali plavu nosiljku pa je do lozničke bolnice transportovan u onoj roze boje - rekli su u hitnoj službi.

Osim policije, sve okolnosti ovog slučaja ispitivaće i Centar za socijalni rad.

izvor: telegraf

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano