SRCE U KOMADIMA! Pukla veza, raskinuo na BRUTALAN način! "Dabogda tre iz***ala cela kuća!" (VIDEO)

Mina Vrbaški i Filip Car odlučili su da po ko zna koji put stave tačku na njihovu romansu sinoć u "Zadruzi". Filip je izvređao Minu, pominjući joj njene bivše momke Mensura Ajdarpašića i Nemanju Đerića Đeksona.

- Za mene si kao Aleksandra, gotovo je, veruj mi! Najveća p**ka i ološ neka ispadnem! Sa devojkom koja ustane i kaže pred milionima da se hladi i da meni radi isti odnos kao sa Mensurima i Đeksonovima! - poručio je Filip.

- Ja nisam rekla da se hladim emotivno, to sam rekla... - pokušala je da se opravda Mina. 

 
 

- Dabogda se izj*bala cela kuća! - odbrusio je Filip, zbog čega ga je Mina napustila.

Potom su Mina i Filip popričali sa Lepim Mićom i Markom Đedovićem, koji je izneo tvrdnje tokom emisije da se zadrugarka ohladila od Cara, što je i sada potvrdio.

- To je bilo i prošle godine. Onda se ona hladi, e onda se ona kao zaljubljuje, a on se hladi, onda dolazi do bolesnog odnosa. Ona na to što on govori i ne demantuje, već kaže da. Tvoja mama se nagledala sr*nja, njoj Filip Car može biti princ na belom konju, a ja sam javno istupio da sam zaljubljen u tebe, da te volim, ja se nisam hladio na konto toga. Ja sam osetio šestim čulom da će do ovoga doći... Ona je menjala zbog svakoga... Ja vršim sada poslednji razgovor - rekao je Filip.

 

Zadruga 4 - Mina i Filip raskinuli, on je izvređao zbog Mensura i Đeksona - 13.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

 
SrbijaDanas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: