Srebrenica: Pronađen zasad indijske konoplje, uhapšene četiri osobe
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

SREBRENICA - Pripadnici Policijske uprave Zvornik, u saradnji sa Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet, pronašli su na području opštine Srebrenica zasad sa 80 stabljika indijske konoplje i uhapsili lica čiji su inicijali B.M, S.O, M.J. i M.T.

 

Zasad je pronađen u udaljenom srebreničkom selu Radoševići, u okviru operativne akcije "Plantaža 2020".

Policajci su, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja da se na području Srebrenice nalazi zasad indijske konoplje, preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnog djela i identifikaciji osumnjičenih, u neposrednoj blizini zasada zatekli lica B.M. i S.O, oba iz Srebrenice, koja su uhapsili.

"Zbog sumnje da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela mogu dovesti muškarci M.J. i M.T, koji su državljani Srbije, i oni su lišeni slobode", saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Tokom uviđaja izuzete su otkrivene stabljike visine od 90 do 220 centimetara, a prilikom pretresa objekata i vozila koja su koristili osumnjičeni pronađeni su predmeti koji će poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.

Nakon kriminalističke obrade, lica B.M. i S.O. su juče, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga, predata u dalju nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, dok su lica M.J. i M.T. puštena na slobodu i protiv njih slijede dalje mjere i radnje s ciljem dokumentovanja ovog krivičnog djela.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano