SRELI SE ĐOKOVIĆ I BRANIMIR NESTOROVIĆ: Počeo je da se kuje plan misterioznog projekta! Ima veze s Nikolom Teslom!

Doktor Nestorović je iskoristio Novakov boravak u Beogradu kako bi se sreli i počeli s planiranjem zajedničkog projekta.

Doktor Branimir Nestorović je nedavno najavio da sa Novakom Đokovićem pokreće zajednički projekat, a izgleda da su u realizaciju toga već krenuli, tačnije počeli su sa dogovorima i planiranjem.

Pulmolog Nestorović je objavio na Instagramu zajedničku fotografiju sa srpskim teniserom u privatnoj poseti i verovatno su tada počeli da kuju planove.

– Isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire – rekao je Nestorović za “Telegraf”.

Obojici je velika inspiracija Nikola Tesla, pa se može naslutiti da će projekti biti vezani za jednog od najvećih srpskih i svetskih naučnika.

– Kad se priča o integrativnoj medicini, ona je često stvar podsmeha, ali zaboravlja se ko se njome bavio. Tesla. On je imao onaj čuveni aparat, lečio karcinom krajem 19. veka neverovatnom efikasnošću. Onda mu je aparat zabranjen u Americi, a Tesla proglašen za šarlatana – objasnio je Nestorović.

 

Izvor: Espreso

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: