Srpsku misicu koja je pokazala dvoglavog orla vraćaju u Srbiju

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

"Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo vidjeli tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja prije finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental", rekla je Vesna de Vinča.

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije srpske misice Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gdje su sve četiri djevojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Petrović (@valeryview)

 

Srpska misica u objavi na Instagramu objasnila je da nije imala nikakvu lošu namjeru i da se fotografisala "u naletu euforije", preneo je"Blic".

"U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored djevojaka i one su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu", između ostalog je napisala Valentina.

"Donijela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšam sebi pritisak koji trenutno nosim. Baš se kajem, ali prosto se sve nepromišljeno desilo", napisala je Valentina.

ATV

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: