ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA SLICI : MUŠKARCA ILI ŽENU ?

1. MUŠKARCA

 

Ako ste na fotografiji prvo uočili muškarca, to znači da vas krase vredne osobine. Vi ste veoma otvoreni i volite da isprobavate nove sttvari. Uživate u zabavnim događajima, avanturama i izazovima. Što se tiče poslovnog plana, težite ka tome da ispoštujete sve rokove i da poslovne zadatke uradite baš kako treba. 

Neretko, dajete sve od sebe da stignete do cilja. U životu treba da slušate svoju intuiciju, jer je ona izražena i tačna u većini slučajeva.

Što se tiče ljubavi, veoma ste požrtvovani i odani. Uvek ćete biti na strani partnera, pa čak i kada on greši. Umete da se naljutite, ali često i praštate. Harizmatični ste i privlačite pažnju, što deluje na suprotan pol.

 

 2. ŽENU

 

Ako ste prvo ugledali lice žene, to znači da o svemu razmišljate nekoliko puta, dok ne donesete konačnu odluku. Trudite se da ispoštujete i prijatelje i saradnike, ne volite nikom da "ostanete dužni", posebno kada su u pitanju međusobne usluge. Karijera vam je važna i trudićete se sve dok ne dostignete komfor o kom ste toliko maštali. Kada ste izigrani, ne prezate od toga da vratite istom merom. 

U ljubavnim odnosima ste strastveni. Vaš temperament je izražen i ne treba da ga sputavate. Imate mnogo kvaliteta i ljudi u vašoj okolini to cene, a posebno suprotan pol. Vi ste osoba na koju drugi uvek mogu da računaju. 

 

Izvor : mogujatosama.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: