Šta zene najvise guglaju tokom izolacije
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Viđanje i okupljanje sa prijateljima je postalo zabranjeno, a samim tim se i boravak na društvenim mrežama znatno povećao. Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno komunicirati sa osobama sa kojima želimo, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretrgama na Guglu o temama koje nas zanimaju.

Ipak, kako su ženama uskraćene usluge frizera, kozmetičara i raznih beauty tretmana, nova istraživanja koje je objavio portal Flawless.org pokazao je šta žene najviše zanima tokom izolacije koja je uslijedila tokom pandemije virusa. Najčešće pretrage na Guglu vezane su za njegu kose, šminkanja, ali i aktivnosti poznatih ličnosti.

Kada je riječ o kosi, najviše pretrage pripalo je temi koliko često treba prati kosu, načini kovrdžanja kose pomoću prese, savjeti za brži rast, ali i kako sami da ošišamo svoju kosu. Pojam šminkanja zabilježio je najveći rast. On je pretraživan 135 hiljada puta u toku jednog meseca, a istraživanje je pokazalo da žene najviše zanima kako da očiste četkice i kako da lice izgleda lijepo bez šminke.

Potom slijedi pretraga noktiju, a najviše interesovanja pripalo je temi „Kako da uklonim gel lak sa noktiju?“. Osim toga, život poznatih nije zanemaren ni tokom izolacije. Žene se najviše interesuju za aktivnosti Kim Kardašijan, Kajli Džener i Ariane Grande.

Bilo kako bilo, po svemu sudeći, karantin nam definitivno donosi odmor od kozmetičkih proizvoda i vraćanje što prirodnijem izgledu.

Izvor:princip.news

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.