STANIJA NAKON SUOČAVANJA SA KRISTIJANOM: Osećala sam se poraženo i poniženo!

Stanija Dobrojević rešila je da povuče krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića nakon što su se tokom jučerašnjeg dana sreli u Osnovnom sudu u Rumi, a on pred sudijom rekao da se šalio kada je izjavio da će je ubiti.

Stanija je sada otkrila kako se osećala zbog drame koju je preživljavala tokom poslednjih nekoliko nedelja.

- Krivičnu prijavu nisam podnela samo ja nego i tužilaštvo, on se meni izvinio i dao reč da me nikad ne bi povredio. Odustajem da ga krivično gonim i ja - započela je Stanija pa dodala da je bila potrešena kada se susrela sa Kristijanom.

- Bila sam potrešena u emisiji, nije mi nimalo prijatno, Najteže je mojoj porodici. Bile su pretnje ubistvom, bila sam saterana u ćošak. Spustili smo lopte i zakopali ratne sekire. Laknulo mi je posle iskaza. To je rešeno, ja sam čovek i ne želim da niko završi u zatvoru. Mir nema cenu izjavila je Dobrojevićeva.

Starleta je otkrila da li će se družiti sa Kristijanom kao što je to nekada bilo.

 

Stanija, Kristijan
Stanija, Kristijan
Foto: TV Pink printscreen/Farma

- Nikad nećemo biti kao pre, najbitnije je da nema više zle krvi - rekla je.

Od onoga što joj je najteže palo u poslednje vreme, poznata starleta odgovara: 

- Najteže mi je bilo kad sam stigla u Srbiju, moja porodica je sve jako teško preživela. Kad gledam njih i mamine suze, to mi najteže pada. Ja sam se osetila i poniženo i poraženo u emisiji. Žao mi je što ispaštam i što svi ispaštaju zbog "Farme 6", naučila sam da se nosim sa tim, ali moja porodica teško - rekla je ona, pa otkrila dali ima dečka.

- Ne bih o ljubavnom životu, zadovoljna sam i imam podršku. Želim porodicu i dečka, radujem se tome - završila je Stanija.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: