Stevandić o akciji MUP-a: Ovo je namještaljka! Ruku bih u vatru stavio da Zeljković nema ništa s tim!

U toku je velika akcija MUP Republike Srpske u Banjaluci. Policija postupa po naredbi Republičkog javnog tužilaštva – Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, korupciju i najteže oblike privrednog kriminala, koje rukovodi istragom.

Prema prvim informacijama petresi se obavljaju u agenciji Travel for fun, a navodno je uhapšen i vlasnik ove agencije Saša Marković. Nezvanično pretresi su i u Institutu za javno zdravstvo RS.

Predsjednik Ujedijenje Srpske Nenad Stevandić čiji se kadar nalazi na čelu instituta izjavo je za portal Buka.com da je ovo je namještaljka u kojoj neko pokušava praviti simetriju sa kriminalnim nabavkama u FBiH.

On odbacuje bilo kakvu mogućnost da je njegov kadar, direktor Instituta Zeljković umješan u neke od neregularnih radnji.

„On je najbolji i najobrazovaniji kadar. Ima samo pluseve u svom radu. Dolazi iz intelektualnog i unuverzitetskog miljea i ovo mu pokušavaju namjestiti. Bilježi samo dobit sa ovom ustanovom i neko mu se sveti“, rekao je Stevandić za BUKU.

Stevandić navodi da se nije u međuvremenu čuo sa Zeljkovićem koji je juče bio izvan zemlje, ali, kako kaže, očekuje da će se vratiti kad vidi sve ovo. 

Uvijek ću staviti ruku u vatru za ovakve ljude koji na ovako dobar način vode institucije. Ako se neko sad igra sa nama da bi pravi te simetrije tako što će napasti Zeljkoviće iza kojeg stoji mala partija, grdno se pravario“, kazao je Stevandić. 

IZVOR: NOVIDAN.COM

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: