"STIDI SE! OVO ĆE TE KOŠTATI KARIJERE, DEVOJKO!" Nakon SKANDALA, još jedna KOLEGINICA OSUDILA Jadranku
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pevačica Jadranka Barjaktarović navukla je na sebe gnev javnosti nakon što je u Podgorici na jednom skupu zapevala pesmu Mitra Mirića, čiji je tekst izmenila i uputila ozbiljnu provokaciju na račun Srbije u kojoj, inače, živi i zarađuje.

"Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" - pevala je Jadranka usred crnogorske prestonice, zbog čega je naišla na oštre kritike kako publike u Srbiji, tako i kolega.

Usledile su brojne prijave njenog naloga na Instagramu, zbog čega su administratori ove društvene mreže rešili da isti izbrišu, o čemu je Jadranka izvestila javnost putem Fejsbuka.

- Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil - napisala je Jadranka, koju su ponovo zatrpali negativnim komentarima na račun njenog postupka.

U moru loših komentara, našla se i žestoka kritika njene koleginice, pevačice Marije Mare Stojadinović, koja joj je žestoko odbrusila:

- Nikad nisam komentarisala kolege, ali sad hoću. Svi mi pevamo za pare, ali moralna načela i granice moraju se znati. Ovo će te koštati karijere, devojko! Stidi se reči koje si izgovarala dok si pevala o zemlji u kojoj si postala to što jesi - glasio je komentar, koji je prikupio mogo lajkova.

izvor: srbija danas

Jadranka Barjaktarović crni bombarder portal

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.