STVARI SE ZAKOMPLIKOVALE, ODUSTAO OD STANA! Miljković ispričao koji su Lunini prohtevi!

Već je opšte poznato da bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Marko Miljković i Luna Đogani očekuju prinovu. Od trenutka kad su saznali radosnu vest posvećeni su isključivo jedno drugom i nerado daju intervjue, ali povremeno naprave presedan.

Marko je odlučio ovaj put da podeli sa madijima šta se to značajno dešava kod njih ovih dana.

- Odustao sam od stana u Zemunu koji sam kaparisao, jer su se stvari zakomplikovale. Angažovan sam na kupovini drugog stana, u Zemunu ili na Novom Beogradu. Ako uspem povoljno da nađem plac, Luna i ja planiramo da napravimo kuću. Treba nam veći prostor, jer dolazi beba - ispričao je Miljković.

- Lunini prohtevi su vezani za hranu. Tražila je da joj spremim gibanicu. Prvi put sam je pravio i bila je odlična. Luna je sve pojela.

- Naša beba će svakako biti najdivnije stvorenje, jedva čekamo da dođe na svet. Na koga god da liči, biće najlepše dete na svetu. Kad kupimo stan, onda ćemo da preuređujemo sobu za bebu. Već imamo neke ideje. Naša beba će imati sve - dodao je Marko.

- Moja mama je bila presrećna kad sam joj saopštio da će postati baka. Vrisnula je preko telefona. Nisam joj uživo saopštio, jer sam želeo da među prvima sazna. Ona obožava Lunu, pa nije krila koliko je srećna.

 

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: