SUDAR TITANA! Car naveo kako bi se Dejan ponašao da nije u Zadruzi, a Dragojević mu žestoko odbrusio!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U toku emisije "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip na kom su imali priliku da vide druženje Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića u njenom krevetu i njihov razgovor u kojem joj se Dejan zahvaljuje što je ušla u Zadrugu da bude kraj njega.

- Dejan da je napolju on bi je iska*ao, a ovde nam kao plače, vidi se da ga radi ovde, i kod nje ne plače. Ma daj nemojte meni više te fore - rekao je Car.

605463_dejan_iff.png?t=1643356526

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Prija mi Aleksandrino društvo, ona mi je jako draga devojka, koja je najlepša u kući. Meni se ovo nikada ne bi desilo, pet godina žensko nisam pogledao. Meni je prioritet da stanem na noge, da budem sa svojom porodicom, da kada izađem otvorim nešto svoje. Meni jeste bilo teško desetak minuta. Pa i Filipu je bilo teško kada je dobio informaciju za Maju i Čorbu. Sujeta mu je proradila - rejkao je Dejan.

- Bilo mi je ok, devojka je tamo gde i treba da bude, sa mnom da uživa - rekao je Car.

605461_dc_iff.png?t=1643356526

- Meni se dva mnseca nalaže, kao i njoj da ce ostati sama, kako sam vam ja kriv za vaš propali brak - govorio je Car.

- Ja sam sve podneo kako sam morao. Ne može meni niko da pomogne sem mene samog i mojih prijatelja. Šta ti i ona se držite za ruke sa vašm manipulativnim namerama pa mislite da ću ja da pokleknem. Što niste u vezi ako je već sve sjajno - dodao je Dejan.

605460_car_iff.png?t=1643356526

 

- Nisu manipulativne, bio je direktan poljubac u pušionici, ali nismo zajedno jer ja nisam spreman za vezu - rekao je Car.

- Pa bravo za nju, opet je uspela u svojoj nameri - dodao je Dejan

alo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano