"ŠUTIRAO ME JE, SVI SU MIRNO GLEDALI!" Zadrugarka ZAPRETILA PRODUKCIJI - traži OVO ili će napustiti rijaliti

Došlo je do haosa u spavaćoj sobi kada su zadrugari shvatili da im nisu kupljene sve poručene namirnice u prodavnici. Ana Spasojević i Marijana Zonjić zamerile su Milici Veselinović i Mensuru Ajdarpašiću zbog toga što im nisu doneli sve namirnice koje su tražile.

 

- Koliko sam stigao da kupim, stigao sam... Ono što nisam mogao, izvinjavam se... Što je najgore, nema praška, nema para, nema keksa - pravdao se Mensur.

Marijana i Ana su se glasno bunile što je iznerviralo zadrugare koji su hteli da iskoriste malo slobodnog vremena da odspavaju. Došlo je do žestokog okšraja između Tare Simov i Ane. 

Njihovu svađu prekinula je Sandra Čaprić koja se glasno žalila na sukob sa Saletom Luksom. Zahtevala je od produkcije da ga reaguju, a u jednom trenutku je zapretila i da će napustiti rijaliti

. Šutirao me je na vratima. Još me naziva k*rvetinom i preti mi javno da će da me tuče. Motka ima dva kraja, vidimo se napolju. Svi muškarci su je ovde zaštitili na vratima dok je on mene šutirao. Sale Luks je mene šutirao, a svi su mirno gledali. Treba produkcija da reaguje na šutiranje žena, na vuču i na tuču. Ja ovo više neću da podnosim ili ću da izađem kako dolikuje. Ja ovde nisam došla da se tučem - govorila je Sandra. 

https://youtu.be/hFiyAlIeQbA

https://youtu.be/_bALLopkmF0

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: