SVE ĆE SE SAZNATI VEČERAS! Došao je trenutak da se obelodani kako je Milo PLJAČKAO CRNU GORU (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nekoliko godina je pripreman teren za njegovo hapšenje...

- Stavili su mu lisice na ruke kao predsedniku Političkog saveta DPS-a, javno ga ponizili. Umesto da uzvrati tada je odlučio da sačuva porodicu.

Došao je trenutak da Svetozar Marović ispriča šta zna o Milu Đukanoviću i otkrije kako je sa svojom kriminalnom grupom pljačkao Crnu Goru, saopštio je predsednik Atlas grupe Duško Knežević.

On je na svom Instagram profilu za 21 večeras najavio da će objaviti razgovor njega i Marovića.

 

- Svetozar Marović bio je skoro 25 godina najvažniji oslonac Mila Đukanovića. Sve dok ga nije uhapsio u decembru 2015. i potom primorao da prizna da je bio šef kriminalne grupe, držeći mu članove porodice kao taoce. Marović sada kreće da razotkriva Đukanovićevu organizovanu kriminalnu grupu jer makar toliko duguje svojoj porodici i Crnoj Gori. Uz Momira Bulatovića, njih dvojica su, poslije AB revolucije, gradili sistem u kojem je DPS bio nedodirljiv. Prilikom raskola u DPS-u 1997, Marović je bio ključni čovek koji je donio prevagu Đukanoviću, iako je sa Bulatovicem bio kum. Drugu ključnu ulogu odigrao je u martu 1999, tokom NATO bombardovanja, kada je uspio kao predsednik Skupštine, da od svih parlamentarnih stranaka,pa čak i od Bulatovićeve SNP, dobije potpis na Rezoluciji o miru. Time je Crna Gora sačuvala sebe od mogućih konflikata policije i vojske, tada još pod Miloševićevom komandom, i građanskog rata. Važio je za smirenog i mudrog ideologa DPS-a koji je znao kako se grade mostovi. Poslije Beogradskog sporazuma, od 2003. do 2006, bio je predsednik državne zajednice Srbija i Crna Gora. Nakon toga preuzima na sebe komunikaciju sa Mitropolijom, da bi se definisao položaj crkve u nezavisnoj Crnoj Gori, te koordinaciju pripreme prvog Ustava nezavisne Crne Gore. Nakon što je pokazao da je jedini ozbiljan konkurent Đukanovicu u vladajućoj partiji pokrenuta je akcija za njegovo odstranjivanje sa političke scene. Nekoliko godina je pripreman teren za njegovo hapšenje. Stavili su mu lisice na ruke kao predsedniku Političkog saveta DPS-a, javno ga ponizili. Umesto da uzvrati tada je odlučio da sačuva porodicu. Sada je došao trenutak da ispriča šta zna o svom saborcu koji mu je zabio nož u ledja i otkrije kako je Đukanović, sa svojom kriminalnom grupom, pljačkao Crnu Goru - navodi se u najavi.

EKSLKUZIVNO! RAZGOVOR DUŠKA KNEŽEVIĆA I SVETOZARA MAROVIĆA. PONEDELJAK 24.08. U 21:00 INSTAGRAM LIVE @DKATLAS I TV A1 MONTENEGRO Svetozar Marovic bio je skoro 25 godina najvažniji oslonac Mila Đukanovića. Sve dok ga nije uhapsio u decembru 2015. i potom primorao da prizna da je bio šef kriminalne grupe, držeći mu članove porodice kao taoce. Marovic sada kreće da razotkriva Djukanovicevu organizovanu kriminalnu grupu jer makar toliko duguje svojoj porodici i Crnoj Gori. Uz Momira Bulatovica, njih dvojica su, poslije AB revolucije, gradili sistem u kojem je DPS bio nedodirljiv. Prilikom raskola u DPS-u 1997, Marovic je bio ključni čovek koji je donio prevagu Djukanovicu, iako je sa Bulatovicem bio kum. Drugu ključnu ulogu odigrao je u martu 1999, tokom NATO bombardovanja, kada je uspio kao predsjednik Skupštine, da od svih parlamentarnih stranaka,pa čak i od Bulatoviceve SNP, dobije potpis na Rezoluciji o miru. Time je Crna Gora sačuvala sebe od mogućih konflikata policije i vojske, tada još pod Milosevicevom komandom, i građanskog rata. Važio je za smirenog i mudrog ideologa DPS-a koji je znao kako se grade mostovi. Poslije Beogradskog sporazuma, od 2003. do 2006, bio je predsjednik državne zajednice Srbija i Crna Gora. Nakon toga preuzima na sebe komunikaciju sa Mitropolijom, da bi se definisao položaj crkve u nezavisnoj CG, te koordinaciju pripreme prvog Ustava nezavisne Crne Gore. Nakon što je pokazao da je jedini ozbiljan konkurent Djukanovicu u vladajućoj partiji pokrenuta je akcija za njegovo odstranjivanje sa političke scene. Nekoliko godina je pripreman teren za njegovo hapšenje. Stavili su mu lisice na ruke kao predsjedniku Političkog savjeta DPS-a, javno ga ponizili. Umjesto da uzvrati tada je odlučio da sačuva porodicu. Sada je došao trenutak da ispriča šta zna o svom saborcu koji mu je zabio nož u ledja i otkrije kako je Đukanović, sa svojom kriminalnom grupom, pljačkao Crnu Goru.

null

Milo Đukanović

IZVOR: SRBIJA DANAS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano