SVE JE GORE I GORE, KRIVI SE! - NADEŽDA BILJIĆ MORA NA OPERACIJU: Ima probleme sa zdravljem

Nadežda Biljić je konačno donela odluku da etiketu rijaliti zvezde zameni zvanjem pevačice, a kako sama ističe, ozbiljne pripreme su u toku.

- Ulazim u studio gde ću snimati kavere. U pregovorima su i spotovi, kao i okupljanje celokupnog tima, od benda, preko dizajnera, frizera, šminkera, a sve to na čelu sa Tomom Panićem. Krajnje je vreme da se stavi tačka na one rečenice: „Ona super peva, ali izgleda ovako i onako!“ – istakla je Nadežda.

- Vreme je da se okupe ljudi koji će raditi na mom vizuelnom identitetu, pa da vidim šta će onda da mi kažu kada vizuelni efekat bude pratio moje pevanje.

Kada je reč o estetskoj hirurgiji, kod ovog para vladaju oprečna mišljenja.

- U principu nisam protiv plastične hirurgije, ali mislim da bi ona sa svim tim nekim stvarima izgubila svoj lični pečat. Nije nam cilj da se ona uklopi u masu i neki šablon. Isto tako je pre neki dan izrazila želju da radi tetovažu, da istetovira prva slova mog i Longovog imena – otkrio je Toma, dodajući:

- Ja sam joj na to rekao da ako se dosad nije tetovirala da ni sad ne vidim poentu u svemu tome.

- Ja bih operisala nos. Sve više mi se krivi i volela bih da rešim tu devijaciju. I onda tu kreće borba između nas dvoje jer on kaže da ja ne znam šta hoću, ali ja znam da bih prvo sredila zube, odnosno uradila most na donjoj vilici, a posle toga operisala nos. Nekad mu tako kažem da hoću da budem „fashion“ (engl. moda) kao on, tako da se slikam – dodala je Biljićeva uz osmeh, na šta je Panić odgovorio:

 

Toma Panić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Ma, nisi ti za to. Ti treba da pevaš, a ne da ideš u neke sfere koje ti nisu svojstvene.

- Ja znam da je on u pravu jer da sve to uradim onda to više ne bih bila ja, a ja ni kao mala nisam htela da budem u kalupu – složila se pevačica.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: