SVE OTKRIVENO - Ovo je CELA ISTINA o Gagijevom NASILJU prema Anabeli i Miljeni! Završila u URGENTNOM?!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani, koje je ugostio voditelj Milan Milošević.

Jedna od gledateljki se obratila Gagiju.

- Jedna tema koja je mene zaintrigirala, prvo pitanje moje je, pre svega, ja sam tvoju ćerku podržavala tri godine i za Lunu ginula i njen admin jedno vreme bila. Nije neko ko se sada uključio, želim da mi odgovoriš na moje činjenice. Pričali ste o drugoj supruzi, sa kojom nisi bio venčan, da li je posle poslednje tuče Milena završila u Urgentnom centru? Ti si rekao da ste imali malo koškanje, i zato si dobio tri godine uslovne. Da li je Milena imala podlive i da li je njena kosa ostala u tvojoj ruci? Da li si je udarao pesnicama u glavu i da li je zvala policiju iz zaključanog kupatila? - upitala je gledateljka.

 

- Podlive nije imala, bilo je koškanja, završila je u Urgentnom, da, da, ali podlive nije imala. Ja nju nisam udarao, ona je mene davila, to je sad glupo da ja pričam na televiziji. Došla je policija, jer smo imali problem. Bila je u kupatilu, nije bila zaključana - pričao je Gagi.

 

- Sa kim si došao u stan, sa devojčicom? - ubacila se gledateljka.

 

- Znaš li koliko je puta žena pričala o tebi i nasilju. Da li si ti dao izjavu da je i ona tebe tukla?

- Da, da, to je koškanje, ona mene, ja nju - odgovorio je Gagi.

 

- To si isto rekao i za Anabelu, kako to da isto sve žene rade? - nastavila je gledateljka.

- Pa eto, tako, ja sam cvetić - podsmevao se Gagi.

 

- Gagi, nakon onoga što se desilo na putu ka Makedoniji, da li ste vi ste nastavili prema granici? To si ti rekao Gagi - rekla je gledateljka, a potvrdila je Matora.

Z3:Narod pita - Isplivali svi zverski detalji Gagijevih batina prema Mileni i Anabeli - 17.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano