SVEŠTENIK KOJI JE SILOVAO VIKTORIJU IZLAZI IZ ZATVORA OVE GODINE? Jeziv ZLOČIN joj je UNIŠTIO život

Viktorija Mitrović je u svojoj ispovesti pred milionima u rijaliti programu "Zadruga" ispričala traumu iz detinjstva kada ju je silovao sveštenik u crkvi.

Nakon ovog strašnog događaja, Viktorija je pobegla kod oca iz Kovina, ali je tu naišla na pakao.

Kako su mediji pisali, sveštenik pravosnažno je osuđen na pet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja trinaestogodišnje devojčice! Pop, kako je utvrđeno, osim za ovo silovanje, osuđen je i za pokušaj obljube jednog drugog deteta.

Sveštenik je, podsetimo, uhapšen 18. marta 2014. i u pritvoru je proveo nekoliko meseci, a odluku o presudi dočekao je na slobodi.

 

Viktorija Mitrović
Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Boža .Petrović

Viktorija je svoju priču sinoć ispričala, a gledaoci su masovno krenuli da se bune, zbog blage zatvorske kazne, uz činjenicu da bi, sveštenik trebalo da izađe iz zatvora ove godine, s obzirom da je prošlo pet godina.

Mitrovićeva je sinoć pomenula da je sveštenik i dalje u zatvoru, a da li će posle ove javno ispričane tragedije uskoro izaći, ostaje nam da saznamo...

 

Viktorija Mitrović
Viktorija Mitrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. On je imao 58 godina tada, a ja 12 godina - rekla je sinoć Viktorija

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: