"SVOJA POSLA GLEDAM, NE PRENOSIM NIŠTA" Kristijan osuo BRUTALNU PALJBU po Tomoviću, pomenuo Staniju, Vuk Mob sve slušao, pa poručio OVO (VIDEO)

Kristijan Golubović je rano jutros u pabu opleo po Vladimiru Tomoviću, sa kojim je večeras imao žestok sukob. U jednom trenutku u pab je ušao Tomovićev prijatelj Vuk Mob, koji je čuo šta se priča o Vladimiru.

Klošar, drži ruke u džepovima u bermudama od pre 7 godina i ide. Za njega pričaju da je peder, da nikad nije bio sa devojkom. Prva Stanija kaže da je nije j*bao. Čuvao ležaljke na plaži kod čoveka, pa pljuje tog čoveka. Klošarijada. Ja sam imao cilj da on cvili od straha i da Kulićke grebu na vrata. Za manje od dva meseca se to desilo - pričao je Kristijan.

Gledao sam, tu Lepi Mića, Zorica, Stanija, on joj priča: "Hajde, bre, sa kakvim si profilom bila". A Stanija kaže: "Da on uđe, bio bi šou". Njemu to nije bilo pravo, devojka mu je - govorio je Golubović.
Ja se ne mešam, to je iznad vas. Samo svoja posla gledam, ne prenosim ništa. Kad odem tamo, poljubiću sliku svoje žene i leči ću da spavam - poručio je Vuk.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Zadruga 4 - Kristijan opleo po Tomoviću, Vuk Mob govori da mu neće preneti - 30.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

 

Izvor Pink.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: