Tanja Savić apeluje za POMOĆ: "Kolege, MOLIM VAS, pozajmite mi NOVAC, da odem po DECU!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tanja Savić je više od pet meseci nasilno odvojena od sinova Maksima i Đorđa nakon postupka njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji ih je bespravno odveo u Australiju.

Tanja Savić je više od pet meseci nasilno odvojena od sinova Maksima i Đorđa nakon postupka njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji ih je bespravno odveo u Australiju.

Objavljeno: 02.09.2020. 09:43h
Kako pevačica sama ističe, vreme je da stvari uzme u svoje ruke i suprotstavi se nameri muža da je potpuno odvoji od dece.

 
 

Naime, ona je odlučila da ode preko okeana i vrati ih u Srbiju, apelujući na kolege s estrade da joj pomognu u toj borbi novčano. S obzirom na to da je izjavila da je muž okrenuo decu protiv nje, isplanirala je da spakuje kofere i uputi se u Australiju.

- Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo. Nisam neko ko praktikuje da moli za bilo kakvu pomoć, ali sam prinuđena da bih što pre sakupila novac za odlazak u Australiju. Zamolila bih sve kolege koje su u mogućnosti da mi pozajme novac, a celokupan iznos vratiću od nastupa. Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu - rekla je ona za medije i dodala:

 Da će biti lako - neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumeju. Videću od koga da pozajmim pare, nije to mala suma, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti.

Savićeva je zaključila da se već vidi razliku u ponašanju njene dece i da je bolje da drastične mere preuzme sada, dok ne bude previše kasno.

- Deca su već pod njegovim uticajem, kad uspem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi s njima šta hoće i da ih usmerava kako hoće. Ne smem da čekam, pa da bude kasno za sve - zaključila je pevačica.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Tanja Savić - crni bombarder portal

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano