Tanja Savić napravila pometnju u kući Draška Stanivukovića: Političar ukaljao ugled porodice

Nakon šokantnog otkrića da je bila u vezi sa bosanskim političarem Draškom Stanivukovićem, pevačica Tanja Savić je podigla veliku medijsku prašinu, ali, prašina se podigla i u Draškovoj porodici. Oni su šokirani ovim saznanjem i nikako ne prihvataju tu vezu.

"Tanja i Draško su se vešto skrivali, oni su počeli da se viđaju dok je on još bio u vezi sa Kristinom, s kojom je trebalo da se venča, ali ga je ona letos ostavila zbog njegove afere sa pevačicom. Međutim, njegova porodica nije znala razloge raskida Draškove veze. Kada su iz medija saznali za njegovu vezu sa Tanjom, porodica je sa Draškom obavila ozbiljan razgovor i iznela stav da ne podržava takvu vezu, s obzirom na činjenicu da Tanja ima decu i komplikovanu porodičnu situaciju. Osim toga, Draško je na visokoj poziciji, pa mu ne ide u prilog da se o njemu piše da je u vezi sa pevačicom", otkriva izvor blizak Stanivukovićima i dodaje:

"Draško je to objasnio Tanji i predložio da se neko vreme ne viđaju dok se situacija ne smiri. Njoj se ta odluka nije svidela, ali je ispoštovala. Ipak, Draško joj nije rekao da je razgovarao sa svojima i da su na neki način oni prelomili da se on više ne viđa sa Tanjom", zaključuje gore pomenuti izvor.

 

Izvor: Kurir.rs

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: