Teodora Đurić je Srpkinja koja je OSVOJILA HOLIVUD, a ovih dana uhvaćena je u OVIM IZDANJIMA: Ne razdvaja se od slavne mađarske manekenke, a evo kako provode vreme

Ovih dana Teodora je fotografisana u Los Anđelesu dok je vežbala, ali i dok se vozila u oldtajmeru jedne od najbližih prijateljica, Zite Vas.

Teodora Đurić je glumica srpsko-nemačkog porekla. Roditelji su joj Srbi koji su se preselili u Dizeldorf, gde je Teodora i rođena.

Teodora je studirala modni dizajn i menadžment u Hamburgu. Prilikom studija je i ušla u svet glume, dobivši glavnu ulogu u filmu "Frankfurt Coincidences", koji je predstavljen na filmskom festivalu u Minhenu i koji je dobio brojne nagrade.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Djuric 🕊 🌏 (@teodora.djuric)

Pored toga, Teodora se bavila i baletom, a svirala je i klavir. Uz to, govori i šest jezika, što joj je otvorilo mnoga vrata u karijeri.

Nakon diplomiranja, radila je kao dizajnerka u Parizu, u studiju Đambatista Valija, međutim nakon toga shvatila je da je više zainteresovana za glumu i manekenstvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Djuric 🕊 🌏 (@teodora.djuric)

Tako se pojavila u još nekoliko filmova poput PayDirt, Männerhort, Ebenda, One Hit Wonder. Glumila je i u seriji "Polizeiruf 110", ali i u brojnim reklamama i muzičkim spotovima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zita Vass (@zitavass)

Danas, Teodora živi u Los Anđelesu a jedna od najbližih prijateljica joj je Zita Vas (31).

Zita je na Instagramu svojevremeno podelila da su se njih dve upoznale na Tajlandu, sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

- Zovem je moje tajno oružje jer govori sedam jezika i trenira Krav Maga - napisala je Zita svojevremeno, dodajući da joj je Teodora uzor.

Zitini roditelji su Mađari koji su se preselili u Kaliforniju, gde se Zita i rodila. Zita je ušla u svet glume sa 17 godina, a pojavljivala se u serijama poput Californication i Big Time Rush, a glumila je i u filmu "Children of the Corn". Uz to je Zita takođe i manekenka.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: