The Blacklist: Korona prekinula snimanje epizode na pola, oni je završili na domišljat način
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pandemija koronavirusa je poremetila svakodnevnicu sve ijednog čovjeka, pa su tako mnoge aktivnosti bile zaleđene zbog mjera predostrožnosti. Tako su i na setu popularne serije "The Blacklist" (Crna lista) bili prekinuti u pola posla, posljednja epizoda 7. sezone je bila snimljena na pola, a onda je došla karantina. 

Onda su kreatori došli na ideju da se preostale scene, scene koje nisu snimljene, animiraju. Likovi iz serije su sjajno napravljeni i pretočeni u nekoliko animiranih scena ove popularne serije, koja inače odlično kotira na IMDB sa ocjenom 8.0. 

Serija iz pera Jona Bokenkampa koja prati lik Raymonda Reddingtona, najtraženijeg bjegunca sa FBI liste koji pritom sarađuje sa njima dajući im imena sa popularne 'crne liste'. Saradnja protiče na obostrano zadovoljstvo, FBI dobija mnoge kriminalce za koje nisu znali ni da postoje, a Reddington se riješava konkurencije. Tu je i Elizabeth Keen, FBI agentica koja kroz čitavu seriju pokušava saznati ko su joj roditelji i šta se desilo sa njima.

Također, jedan od članova ekipe, glumac Brian Dennehy (81) preminuo je 18. aprila prirodnom smrću. Dennehya se sjećamo i iz prvog dijela kultnog filma Rambo, a zarad izbjegavanja eventualnih spoilera nećemo otkrivati koji lik je tumačio u seriji The Blacklist.

The Blacklist 7x19 Sneak Peek "The Kazanjian Brothers" (HD) Season Finale

The Blacklist 7x19 "The Kazanjian Brothers" Season 7 Episode 19 Sneak Peek (Season Finale) - The Task Force investigates an accountant who works for lucrativ...

Za NBC je potvrđeno da će se snimati i osma sezona, a, prema prvim najavama, bit će prikazana naredne godine. 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano