TOMOVIĆ NAPUSTIO BELU KUĆU! Nakon žestokih svađa na ivici FIZIČKOG OBRAČUNA, pala je ODLUKA!

Uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga 4" ne prestaju. Imanje u Šimanovcima je prošle nedelje napustila Rada Vasić koji je ubedljivim rezultatom izgubila duel od Miljane Kulić, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Mariju Kulić.

Kao i svakog ponedeljka, vođa je birao potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada, ali i omiljenu ličnost koja će uživati privilegije. Ovo veče je bilo najturbulentnije od početka četvrte sezone "Zadruge". Vladimir Tomović ušao je u okršaj sa Franom Pujasom, Nadica Zeljković je zaratila sa Kulićkama, a onda se toj svađi pridružio i Kristijan Golubović. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti da ne bi došlo do fizičkog obračuna.

 
 

 

 

Za prvog potrčka Marija je izabrala Vladimira Tomovića, a kao drugog Jovanu Ljubisavljević, jer želi da pruži priliku Jovani da dokaže da je ravnodušna prema Tomoviću. On se oduševio što će nedelju dana provesti u sobi za izolaciju sa misicom, dok se ona iznervirala zbog ovakve Marijine odluke. Njih dvoje će večeras napustiti Belu kuću i provesti ovu nedelju u sobi za izolaciju.

Marija je za omiljenu osobu izabrala Marka Đedovića. Ona je naglasila da će spavati u apartmanu zbog malog Željka, a da pruža priliku Đedoviću da se odmori u hotelu. 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

IZABRANI NOVI POTRČCI!

Gledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqdby # booschel

Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: