Top pet serija koje morate pogledati
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U slučaju da ne znate kako 'ubiti' vrijeme dok traje pandemija, a uz to se ne možete odlučiti šta da gledate, tu smo da vam pomognemo. Donosimo pet najboljih serija koje morate pogledati.

1. Money Heist/La casa de papel

Na listi najgledanijih serija našla se jedna španska uzdanica, ali je ovog puta riječ o seriji kriminalističke tematike. Riječ je o seriji 'Money heist' (La casa de papel) koja nas vodi u svijet inteligentog kriminalca skrivenog iza pseudonima El Profesor (Alvaro Morte) koji je oko sebe okupio uspješnu klapu pljačkaša.

Osim iznadprosječne gledanosti, ovoj seriji u prilog ide i hvaljenost kritike zbog zanimljivih i uzbudljivih zapleta, kvalitetne produkcije i odlične glume. Trenutno su dostupne četiri sezone koje možete pogledati, a nema sumnje da će serija imati bar još jedan nastavak. Pa predlažemo da, ako ste željni kreativnog adrenalina, uskočite i na ovaj voz i upratite pljačkaške pohode ove zanimljive grupe.

Money Heist - Part 1 | Official Trailer | Netflix

The professor recuits a young female robber and seven other criminals for a grand heist, targeting the Royal Mint of Spain. Watch Money Heist - Part 1 on Net...

2. Elite

Radi se o španskoj seriji koja je s emitiranjem krenula 2018. godine, a na Netflixu privlači sve veći broj gledatelja. Ako vam motivi poput ubojstva, jaza između bogatih i siromašnih te konzumacije droge među mladima izgledaju prepoznato i nezanimljivo, ipak nas poslušajte i dajte priliku ovoj kombinaciji društvene kritike, intrige, bijesa, romatike i  stanja očaja. 

Elite | Official Trailer | Netflix

When three working class kids were given scholarships to Spain's most elite high school, they thought they were in for their big break. But when one of their...

3. You 

U slučaju da volite krimi tematiku i psihološki neuračunljive glavne likove koji donose neočekivane obrate, trebali biste obratiti pozornost na seriju 'You'. Protagonist serije Joe Goldberg (Penn Badgley) ili Will, kako se u drugoj sezoni predstavlja, pokušava mijenjati život iz temelja, no duhovi mračne prošlosti ipak mu dišu za vratom. Serija je pri vrhu gledanosti na Netflixovoj ljestivici, što i ne iznenađuje s obzirom na obrate i situacije koje se projiciraju iz Joejeva psiho-fizičkog djelovanja, a našu je pažnju definitivno zadržala.

YOU Trailer (2018) Netflix

Official YOU TV Series Trailer 2018 | Subscribe ➤ http://abo.yt/kc | More at https://KinoCheck.de/serie/ouy2/you-2018YOU, a Netflix Original Series, is the r...

4. Breaking Bad

Ukoliko već niste pogledali ovu seriju, onda požurite i pogledajte što prije. Serija prati lik Walter Whitea, slabo plaćenog profesora hemije, koji saznaje da ima rak pluća. Kako bi obezbijedio porodicu nakon svoje smrti, Walter se okreće kriminalu i kuhanju metamfetamina, a partner mu je bivši student Jesse Pinkman. Seriju prati veliki broj nedaća, zapleta i preokreta. 

Breaking Bad Extended Trailer Season 1 (HD)

"Breaking Bad is a crime drama television series created and produced by Vince Gilligan. The show originally aired on the AMC network for five seasons, from ...

5. The Blacklist

Decenijama je bivši vladin agent Raymond Reddington bio najtraženiji bjegunac FIB-a. Zbog posredovanja u mnogim dogovorima sa kriminalcima iz cijelog svijeta, dobio je nadimak "Consigliere zločina". Odjednom, on se predaje FIB-u i nudim im bombastičnu ponudu. Pomoći će im u uhvatanju teroriste za kojeg se mislilo da je mrtav - Ranko Zamani. Jedini uslov je da samo priča sa Elizabeth Keen. Ona je novi profiler FIB-a. Tako da će joj prvi dan na poslu biti pravi pakao. Zamani je jedan od mnogih na listi koju je Raymond godinama popunjavao, a ona je puna političara , mafijaša i internacionalnih terorista. Razlog zbog čega je Raymond odabrao upravo Elizabeth se u dijelovima saznaje kroz epizode serije.

The Blacklist - Season 1 Trailer [HD]

http://www.imdb.com/title/tt2741602/ Make sure to subscribe to: https://www.youtube.com/user/NBCBlacklist

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano