"Tražim oprost od Ivane" Ispovijest Tare Simov poslije diskvalifikacije

Simova je fizički nasrnula najprije na Miljanu Kulić, a onda i na svog dečka, repera Nenada Aleksića Ša, koji sa njom mjesecima vara suprugu Ivanu Aleksić, a potom je Tara porazbijala pola inventara na imanju rijalitija. Produkcija je danas donijela odluku da je diskvalifikuje. Veliki šef je poslao pismo, kojim je obavijestio zadrugare da je Tara izbačena iz “Zadruge četiri”.

Tara je prvo otkrila da li joj se javio Nenadov brat, nakon što mu je Ša iz “Zadruge” poručio da joj da njegov broj računa.

– Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vrijeme čuti, ja bih to jako voljela – kazala je Tara.

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT
 

Otkrila je da li će otići u stan u kom je Ivana, reperova žena, do nedavno živjela.

– Otići ću, jer sam mu obećala da ću sjedeti i biti tamo gdje je on odrastao, poštovaću sve što smo se dogovorili – rekla je Simova za Blic.

– Čula sam se sa ocem, uz mene je i teško mu je što plačem, čeka da u nekom narednom periodu dođem u Skoplje da vidim njega i moje mališane. Pokušavam da kontaktiram Nenadovu porodicu, međutim trenutno nemam povratnu reakciju, i ako je tako – s razlogom je, nisam ni za primjer, ni za poželjeti, imaju svako pravo da mi se ne jave ukoliko oni to ne žele u ovom momentu – dodala nam je izbačena zadrugarka, koja navodi da je svjesna onoga što je uradila sinoć.

 

– Svjesna sam ja bila cijele situacije sve vrijeme, s obzirom na to da nisam prvi put u rijalitiju. Što se tiče supruge Nenadove, ja mogu samo da pokušam da tražim oprost što se sve ovo desilo na ovakav način, nije meni njegova supruga ništa uradila, niti me uvrijedila, niti išta, čak i da jeste, ima puno pravo na sve – zaključuje Tara.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: