"TREBAO SI DA GASIŠ SVJEĆICE I SANJAŠ SNOVE" Emotivni oproštaj od mladića koji je stradao dan pred 18. rođendan
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u Ceranima kod Dervente poginuo je maloljetni M.E, dan prije svog 18. rođendana.

Brojni prijatelji opraštaju se od M.E. porukama na društvenim mrežama, a jedna od njih topi i najhladnija srca.

– Sudbina bi jača. Otrgnu te od života. Zašto? Sudbina bi brža. Otrgnu te samo za tren. Za sekundu. Prije tvoga punoljetstva. Koje je sutra 24.8.2020. Ne dozvoli da zakoračiš svoj prvi korak u svijet odraslih. Krenuo si na put. Na tom putu pestalo je da kuca, tvoje malo srce. Ugasio se tvoj mladi, premladi život. Trebao si sutra da slaviš. Da se veseliš, raduješ. Da gasiš svjećice na torti. Da zamišljaš želje, sanjaš snove, ambicije. Nasta tišina. Muk, tuga, nevjerica. I nebo je danas sivo. I ono će da plače. Zašto baš ti? Naš nasmijani i vedri dječače nedosanjanih snova. Ode iznenada. Tako rano. Tako tiho. Anđele naš mali. Putuj spokojno u carstvo Nebesko. Među anđele. Na Nabeski svod. Među zvjezdice. Mi ćemo da pamtimo tvoj vedri i nasmijani osmijeh. I da te čuvamo od zaborava – glasi emotivna poruka.

 
 

Maloljetnik je u trenutku nesreće vozio vozio motocikl i sudario se s “pasatom”, a vozač automobile zadobio je teške tjelesne povrde
 
izvor: srpska info

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano