"Tri decenije ste glodali kosti mojoj Crnoj Gori" Potresna ispovest čoveka čiju pesmu peva CELA SRBIJA

Neven Milaković Likota, pesnik iz Bara, koji je široj javnosti postao poznat zbog pesme "Vila sa Košara", objavio je na svom Fejsbuk profilu potresnu ispovest i ispričao nedaće i golgote koje je preživeo i proživeo za vreme vlasti Demokratske partije socijalista.

Njegov potresni status na društvenoj mreži Fejsbuk, koji je imao ogroman broj reakcija, prenosimo u celosti.

- Tri decenije ste mi ukrali, otjerali na margine, gurnuli pod tepih. Tri decenije sam krao od vas trenutke radosti, vrijeme provedeno sa đecom, sa mojom Ljiljom. I nju ste mi ukrali, nije podnijela žar i led buvljaka, otišla je kad nam je najviše trebala. Tri decenije ste glodali kosti mojoj Crnoj Gori, mojoj Podgorici. Niste opljačkali samo ono što je za Nebo vezano. Kad ste i to pokušali da prožderete, polomili ste zube - počeo je Neven ispovest u objavi na Fejsbuku.

Pesnik je poslao snažnu poruku DPS-u i njenom lideru Milu Đukanoviću.

- Tri decenije pokušavate da me omrazite sa braćom, rodbinom, kumovima, komšijama... Nije vam pošlo za rukom. Sad bi htjeli i sa mojom jedinom otadžbinom da me posvađate, računate da ćete tako spasiti svoju nezasitu zadnjicu. E pa neće moći, bitange. Evo me i dalje na buvljaku, tu ću kosti ostaviti, kao i moja Ljilja, ali moćniji i odlučniji nego ikad. Nesalomljiv. Ponosan što vam ne služih ni trena. Ja sam Crna Gora, jadovi. Ako i prepanete svu moju braću, ja vam neću dati! Pokušajte ako vam basta! Ovo malo pravde koju dočekah braniću lavovski.
No pasaran! - napisao je Milaković na svom Fejsbuk nalogu.

Ova Milakovićeva ispovest izazvala je lavinu pozitivnih i komentara koji ohrabruju.

Podsetimo, Neven Milaković Likota je autor čuvene pesme "Vila sa Košara" koja je stekla neverovatnu popularnost u regionu, a muziku je komponovao njegov prijatelj Vuk Popović.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: