"Tri decenije ste glodali kosti mojoj Crnoj Gori" Potresna ispovest čoveka čiju pesmu peva CELA SRBIJA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Neven Milaković Likota, pesnik iz Bara, koji je široj javnosti postao poznat zbog pesme "Vila sa Košara", objavio je na svom Fejsbuk profilu potresnu ispovest i ispričao nedaće i golgote koje je preživeo i proživeo za vreme vlasti Demokratske partije socijalista.

Njegov potresni status na društvenoj mreži Fejsbuk, koji je imao ogroman broj reakcija, prenosimo u celosti.

- Tri decenije ste mi ukrali, otjerali na margine, gurnuli pod tepih. Tri decenije sam krao od vas trenutke radosti, vrijeme provedeno sa đecom, sa mojom Ljiljom. I nju ste mi ukrali, nije podnijela žar i led buvljaka, otišla je kad nam je najviše trebala. Tri decenije ste glodali kosti mojoj Crnoj Gori, mojoj Podgorici. Niste opljačkali samo ono što je za Nebo vezano. Kad ste i to pokušali da prožderete, polomili ste zube - počeo je Neven ispovest u objavi na Fejsbuku.

Pesnik je poslao snažnu poruku DPS-u i njenom lideru Milu Đukanoviću.

- Tri decenije pokušavate da me omrazite sa braćom, rodbinom, kumovima, komšijama... Nije vam pošlo za rukom. Sad bi htjeli i sa mojom jedinom otadžbinom da me posvađate, računate da ćete tako spasiti svoju nezasitu zadnjicu. E pa neće moći, bitange. Evo me i dalje na buvljaku, tu ću kosti ostaviti, kao i moja Ljilja, ali moćniji i odlučniji nego ikad. Nesalomljiv. Ponosan što vam ne služih ni trena. Ja sam Crna Gora, jadovi. Ako i prepanete svu moju braću, ja vam neću dati! Pokušajte ako vam basta! Ovo malo pravde koju dočekah braniću lavovski.
No pasaran! - napisao je Milaković na svom Fejsbuk nalogu.

Ova Milakovićeva ispovest izazvala je lavinu pozitivnih i komentara koji ohrabruju.

Podsetimo, Neven Milaković Likota je autor čuvene pesme "Vila sa Košara" koja je stekla neverovatnu popularnost u regionu, a muziku je komponovao njegov prijatelj Vuk Popović.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano