Trideset šest medalja u vitrinama mostarskog karate kluba "Semih"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Karate klub "Semih" iz Mostara počeo je sa radom decembra 2018 godine, a svoje članove podučavaju profesionalnom karate stilu poznatom kao "shotokan".

U ovom mostarskom karate klubu pod budnim okom trenera Sanela Kladušak i Ajle Veledar aktivno trenira sedamdeset članova kluba uzrasta od četiri do osamnaest godina. 

"Klub je organizovan u dvije sekcije, a treninzi se odvijaju u dvije sekcije i to u mostarskim naseljima Gnjojnice i Zalik. Do sada smo učestvovali na četiri turnira, od toga su tri bila međunarodnog karaktera, a jedan je bio klupski turnir koji smo sami organizovali, a do sada smo osvojili trideset šest medalja, a učestvovali smo i na karate seminarima širom Bosne i Hercegovine. "kažu u karate klubu Semih govoreći nam o svojim dosadašnjim  rezultatima. 

"Do sada smo osvojili dvadeset zlatnih, deset srebrenih i šest brončanih medalja i ja sam kao glavni trener zadovoljan rezultatima koje smo postigli. ". Pored kvalitetnog rada  posebno važan faktor za naš uspjeh je podrška koju nam pružaju roditelju naših članova. kaže Sanel Kladušak glavni trener kluba.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Ime mi je Muamer Zukanović Rođen sam 04.08.1996. godine u Mostaru gdje sam 2015. godine završio Karađoz-begovu medresu, a odmah zatim upisao komunikologiju na Fakultetu humanističkih nauka Univerziteta Univerziteta "Džemal Bijedić" Bio sam angažovan na poslovima vezanim za odnose s javnošću Islamske zajednice Čapljina, a moji zadaci i obaveze odnose se na održavanje društvenih mreža i web stranice pomenute institucije. Imam iskustvo radijskog dopisnika za online radio "Divan" - radio Islamske zajednice Mostar,, a obavljam i poslove PR managera bokserskog kluba "Mostar" iz Mostara. Također bio sam angažovan kao PR manager u Udruženju građana Eco Fututa Počitelj. U svrhu vannastavnih aktivnosti pohađao sam ljetnu školu o znaćaju NATO-a za Bosnu I Hercegovinu, seminar “Etos rodne ravnopravnosti u nastavi a participirao sam i na seminaru o medijskoj pismenosti čiji organizator je misija oscee-a.