TRSTENIK - Takmičenje invalida u visećem kuglanju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

TRSTENIK – Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom u Trsteniku, po prvi put ove godine, organizovao je takmičenje u visećem kuglanju. U ovoj disciplini mogu učestvovati sve osobe sa invaliditetom, bez obzira na stepen i vrstu invalidnosti.

Viseća kugla je okačena o kanap na konstrukciju i laganim puštanjem kugle, cilj je obaranje čunjeva u povratku kugle a ne direktnim gađanjem.

- " Veoma je zanimljivo svima pa i deci, pa planiramo i promociju visećeg kuglanja u Trsteniku. Ovoga puta na ovom takmičenju dodeljene su diplome i medalje za osvojena prva tri mesta. Prvo mesto osvojila je Dragana Knićanin, diplomu, medalju i pehar. Svim učesnicima koji nisu osvojili medalje uručene su počasne diplome za učešće na ovom takmičenju. Veliku zahvalnost dugujemo mladom preduzetniku Jovanu Živkoviću, koji je konstruisao i napravio viseću kuglu i bio je naš donator. Takmičenje je održano u prijatnom ambijentu kafea ’’Raj’’, kojima se isto tako zahvaljujemo  kao donatorima udruženja’’, kaže Anđelina Trifić -  predsednica  Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom u Trsteniku.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano