TRUDNA LUNA POBESNELA ZBOG MILJANINOG ABORTUSA: Milijardu žena na svetu je uskraćeno, a neke životinje ih 3 puta UBIJAJU! FOTO

IZGORELA!

Luna Đogani videla je da se Miljana Kulić vratila u rijaliti nakon kiretaže koju je obavila u Nišu i na kratko vreme bila odsutna iz rijaliti programa.

Luna koja je trenutno u drugom stanju oštro je osudila ono što je Miljana uradila, pa je imala potrebu da se obrati svima na društvenim mrežama. Đoganijeva će se ostvariti kao majka, pa smatra da je to blagoslov i da nikako ne treba postupiti kao Kulićeva.

"Zgrožena sam ubijanjem nedužnih bića i abortusa. Sada svi treba da slušamo i da "aplaudiramo". Milijardu žena na ovom svetu je uskraćeno da doživi taj najlepši deo života, a neke životinje ih 3 puta u godini ubijaju. Bitno je da su ljudi spremni da osuđuju mnogo blažeživotne situacije i da te gaze godinama zbog toga, a ovakvo monstuozno ponašanje se podržava i ćuti se. Bože pomozi im", napisala je Luna, pa dodala:

2404137_screenshot-88_ff.jpg?ver=1607812722FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

"Nisam htela ovim stvarima da dajem značaj, ali me jako pogađa jer sam HVALA BOGU u drugom stanju i zahvalna što ću postati majka."

Kurir.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano