U NESREĆI KOD ULAZA U TUZLU POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE, VOZAČ KAMIONA POBJEGAO

U blizini petlje Šićki Brod kod na ulazu u Tuzlu danas oko 11:00 sati dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su dvije osobe povrijeđene.

Naime, kako je za Tuzlanski portal saopćio dežurni operatvni službenik Uprave policije MUP-a TK u nezgodi su učestvovali teretno motono vozilo i putnički automobil.

‘Vozač kamiona nije se zaustavio na mjestu događaja nakon nezgode i za njim tragaju policijski službenici. Uviđajne radnje na mjestu nesreće trenutno obavljaju službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a TK. Za sada imamo informaciju iz UKC-a Tuzla da je jedna osoba teško povrijeđena dok su kod druge osobe koja se nalazila također u automobilu konstatovane lakše jelense povrede’ – saopćeno nam je iz Uprave policije MUP-a TK.

Putnički motorni automobil ‘Alfa Romeo’ nakon kontakta sa bijelim kamionom udario je u betonsku zaštitnu ogradu pri čemu je atomobil od siline udara ostao potpuno uništen.

Prema informacijama iz Uprave policije MUP-a TK teretno motorno vozilo koje je također učestvovalo u nezogi, a čiji se vozač udaljio sa mjesta nesreće bilo je bijele boje.

Zbog ove nezgode formirane su kolone vozila iz pravca Orašja i Lukavca prema Tuzli.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: