U PRENOSU SE ČULO ŠTA SUDIJA KAŽE NOVAKU, KAMERE USPJELE SNIMITI: Novak nije vjerovao šta čuje, OVO JE RAZLOG
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novak Đoković je diskvalifikovan sa US opena. Najbolji teniser svijeta igrao je meč protiv Pabla Karenja Buste, a krajem prvog seta dogodila se nevjerovatna situacija. Novak je izvadio višak loptica iz džepa, jednu je udario reketom i slučajno pogodio linijskog sudiju.

 

Odmah se dalo naslutiti kako rasplet neće valjati za Novaka, u jednom momentu se troje čelnika okupilo na centru terena i razgovaralo o tome šta treba uraditi, a iako nije bilo navijača, u prenosu se nije moglo jasno čuti sve što su pričali sa Novakom, ali dio se ipak čuo na televiziji.

 

U PRENOSU SE ČULO ŠTA SUDIJA KAŽE NOVAKU, KAMERE USPJELE SNIMITI: Novak nije vjerovao šta čuje, OVO JE RAZLOG

Čekala se odluka Francuskinje koja je obavljala posao delegata, nakon izvjesnog vremena je jedan od zvaničnika Novaku saopštio da je diskvalifikovan, Srbin mu je rekao kako nije imao namjeru da to učini, a razgovetno se čulo još i sljedeće:

 

- Ali prije jednog minuta ste mi rekli nešto drugačije.

 

Zvaničnici US opena su na to odgovorili:

 

- Nismo imali izbora jer su linijskog sudiju nakon udarca morali da odvezu u bolnicu, a zaista, pomenuta dama se do kraja ove situacije nije pojavila na terenu.

 

Onda je Srbin rekao:

 

- Ona ne mora da ide u bolnicu zbog ovoga. Birate u ovoj situaciji? U pitanju su moja karijera, Grend slem, centralni stadion - odgovorio je Novak.

 

(Srbija Danas)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano