U Trebinju zbog nenošenja maski i rukavica kaznjeni sa po 500 KM
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pripadnici komunalne policije u Trebinju su sankcionisali nekoliko lica u proteklih nekoliko dana, zbog nenosenja zastitnih maski i rukavica,sa novcanom kaznom od 500 KM, saopšteno je iz Gradske uprave Trebinje.

Pripadnici komunalne policije su napisali sedam rjesenja, o otklanjanu nepravilnosti,a koja se ticu zastitnih mjera nosenja, zastitnih maski i rukavica uslijed pandemije novog virusa korona.

Komunalna policija je napisala i dva prekrsajna naloga licima koje je sankcionisala zbog paljenja vatre na otvorenom i vodjenja psa bez zastitne brnjice.

Zbog paljenja vatre na otvorenom u rejonu naselja Jazina pricinjena je materijalna steta - unisten je dio drvne mase kulture crnog bora na povrsini od 2,3 hektara kolicine 57,5 metara kubnih drzavne sume, pri cemu je pocinjen prekrsaj po odluci o mjerama zastite od pozara grada Trebinja", navode iz Komunalne policije.

Iz Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije apelovali su da se svi gradjani pridrzavaju propisanih mjera, a kontrole su najavili i za naredne dane. 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano