UBIJEN NIŠKI BIZNISMEN: Drašku R. smrskali glavu, pored tela pronađeni KRVAVI MACOLA I SEKIRA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U jednoj od kupljenih hala, u okviru firme "Min Kopeks" danas oko 16,15 sati ubijen je Draško R. iz Niša.

 

Policija nam je potvrdila da jepronađeno beživotno telo muškarca pored koga je pronađeni krvava macola i sekira tako da se pretpostavlja da je došlo do borbe između žrtve i ubice ili više njih.

Na njegovom telu vidljive su povrede temena glave, a pored su pronađene sekira i macola. Uviđaj je u toku, a o događaju je obavešteno Vise javno tužilaštvo.

- Žrtva je niški privatnik koji ima brata u Australiji i ovde je započeo biznis. On je kupio samo donji deo hale i krenuo s poslom. Radio je danas s dvojicom radnika i pošto su imali mnogo posla, on im je rekao da idu da ručaju pa da se vrate i još malo nastave s poslom.

Međutim kada su se radnici vratili, zatekli su mrtvog vlasnika firme. Za sada smo zaista zatekli macolu i sekiru pored njega tako da ćemo pratiti pravac tragova - rečeno nam je nezvanično od ljudi iz istrage.

Žrtva je poznata u Nišu jer je dugo držao jedan poznati kafić u gradu. U samom kompleksu "Min Kopeksa" kažu da je Draško R. bio radan čovek i da je s puno elana krenuo da razvija svoj biznis.

- Ta hala koju je on iznajmio je u dubini fabrike tako da je moguće da niko nije čuo odavde šta se dogodilo - rekao nam je jedan od radnika.

Kurir.rs/M. S.

Foto Kurir

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano