"UBIO SAM DEVET LJUDI, DAN ROBIJE NISAM DOBIO!" Kristijan izneo JEZIVE DETALJE iz zatvora: "Cvileli su"

Niz žučnih rasprava povelo se u Beloj kući između zadrugara. Jedan od obračuna vodio se između Miljane Kulić i Kristijana Golubovića. Tom prilikom Kristijan je izneo jezive detalje iz zatvora.

-Da sam ja hteo bilo koga da udarim, mene niko ne bi mogao da zadrži. Nisam nasilnik, ne bijem žene, mene moja žena bije svakih mesec dana, ja se samo povučem kao p*čka. Da vam objasnim ja nešto. Došao sam u zatvor 1996 godine, sedam Srbina, osam Makedonaca, dva Bugarina, jedan Hrvat i jedan Bosanac. Cvileli su, j*bali su ih i maltretirali ovakvih 270 mediokriteta. Kada ubace karticu u telefon, dođe petorica sa nožem. Primio sam sto noževa za četiri i po godine, ubio sam devet ljudi u zatvoru i nisam dana robije dobio. Na meni su zaradili preko dvesta doživotnih robija. Bio sam apsolutni kralj. Dižem revolucije kad je nepravda u pitanju. Ovde se desila revolucija. Dosta ste trpeli zulum onih koji su gori od vas, da pričaju o vašim greškama u životu  - rekao je Kristijan pa nastavio.

 

Kristijan Golubović
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
 
 

- Ovde dopuštate da gori od vas vama pričaju neke stvari. Ja ne mogu da kažem ništa o Mariji, ona je zla žena, i mučite i hoćete da nametnete Jovani kako je zaljubljena iako nije. Ja se kunem kako je Rada rekla za tebe i tvoju majku sve loše! A ti pričaš svašta za Mišela, a sprdaš se sa njim - dodao je Kristijan.

- Ti si ljubomoran, jer sam ja imala 96% glasova protiv Rade, ja volim ovde sve i Mišela on mi je jako zabavan, tebe bole moji procenti - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 

KRISTIJAN

Gledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqdby # booschel

Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: