UDARIO NA KRISTIJANA! Vladimiru Tomoviću otkazale kočnice: "LJIGAVCI, smuči mi se kad..."

Vladimir Tomović neće da plati kaznu od 50.000 evra Zadruzi, iako se ugovorom na to obavezao ukoliko dođe do diskvalifikacije, što je u njegovom slučaju bilo.

Sada je otkrio da li planira da uđe u Zadrugu 5, a zatim je prokomentarisao ponašanje Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića.

Kakvo mišljenje imaš Kristijanu Goluboviću?

- Nikakvo. Sve što je pričao je palo u vodu. Ostavio divnu ženu i razveo se. On i Ša su mi u istom košu, ne vidim razliku između njih. Stid i sram bilo sve one koji su unutra napadali Ša, a za isto nedelo i sramotu ćutali Kristijanu kada je prevario zenu. Smuči mi se kada pomislim kakvi jadnici tamo žive i opstaju do kraja. Ljigavci sve do jednog.

 

Vladimir Tomović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

A o Mikiju Đuričiću

Čujem da je on rekao da sam ja bolji neprijatelj nego deset rijaliti prijatelja. Normalno da sam bolji kada sa mnom uvek zna na čemu je. Neka je ušao da zaradi koji dinar za porodicu. Meni je žao bilo kada je diskvalifikovan. To sada kazem. Mogao je biti mnogo mudriji, ali je to budaletina kao i ja koja hoće protiv sistema. Voleo bih da se opet vidimo u rijalitiju. Ne mrzim ga. Ako me vidite u Zadruzi 5 znajte da idem na pobedu kao što bih počistio sve u Zadruzi 4 da sam ostao do kraja.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: