Uhapšen Rasta u centru Beograda
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

EVO KAKO JE UHAPŠEN RASTA Policija ga prisluškivala danima, zbog jedne riječi pao

 

Stefan Đurić Rasta uhapšen je u petak 3. oktobra u popodnevnim satima u centru Beograda. Kod repera je, navodno, pronađeno nekoliko paketića nedozvoljenih supstanci. Policija je odmah pretresla i Rastin stan, gde je pronašla dodatnu količinu marihuane. U dogovoru sa tužiocem Višeg javnog tužilastva u Beogradu Rasta je u pritvoru zadržan 48 sati, ali najnovije informacije kažu da nije pušten na slobodu.

Više javno tužilaštvo je od suda tražilo da reper bude zadržan iza rešetaka, navodeći da postoji indicija da on nije samo konzumirao narkotike već i da se bavi trgovinom njima. Sudija je uvažio takav predlog i Rasta je juče u popodnevnim satima sproveden na izdržavanje pritvorske kazne od 30 dana.

 

Prema saznanjima dnevnog lista “Kurir”, Đurić je u zgradu Palate pravde došao vidno nervozan i pod tremom. Kod sudije je rekao da on nije nikakav diler, već da je opšte poznato da samo konzumirao marihuanu i da je pronađena količina droge bila za ličnu upotrebu.

Stefan Đurić Rasta uhapšen i sproveden u zatvor

U zgradu Javnog tužilaštva stigao je ujutro oko deset časova i sve do dva sata po podne je davao izjavu. Nakon toga određena je pauza od 30 minuta, pa je sudija saopštio svoju odluku – Stefan Đurić Rasta tereti se za trgovinu opojnim drogama i određuje mu se pritvor od mesec dana.

 

 

Pre samo nekoliko dana i pevač Gagi Đogani priveden je, takođe, jer je policija u njegovom automobilu pronašla nedozvoljene supstance. Njega je, naime, zaustavila interventna policija negde kod Pupinovog mosta i prilikom pretresa vozila našla mu dve kesice kokaina. Gagijeva sestra Nađa, vidno uznemirena, oglasila se tim povodom.

– Molim vas da me sad ne uznemiravate, ja sam sad saznala. Ne znam o čemu se radi. Ne mogu sad ništa da vam kažem – rekla je tada Gagijeva sestra za domaće medije.

Izvor: hellomagazin.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano