Uhapšen rođak Darka Šarića

Željko Vujanović, rođaknarko-bosa Darka Šarića, uhapšen je u petak u Kragujevcu. Vujanović je uhapšen i sproveden na izdržavanje kazne po ranijoj presudi, saznaju nezvanično mediji u Srbiji.

 

Vujanović je brat od tetke Darka Šarića. Bio je uhapšen u akciji "Balkanski ratnik", navodi "Kurir". Vujanović je osuđen na 14 godina zatvora.

Vujanović je optužen da je sa Šarićem i Goranom Sokovićem organizovao grupu za trgovinu kokainom i pred vijećem Specijalnog suda u ranijim ročištima je objasnio svoj odnos sa Šarićem, negirajući ono što mu tužilaštvo stavlja na teret. Vujanović je, takođe, istakao da se nikada neće odreći brata Darka.

U jedinoj izjavi "Večernjim novostima" 2001. godine, rekao je da je bio u Italiji gdje je radio kao obezbjeđenje.

"U Kragujevcu me svi znaju, nisam opasan momak", kazao je tada Vujanović i objasnio da je dosta putovao u Italiju i da tamo ima mnogo prijatelja.

Rekao je i da je bio u skoro svim italijanskim gradovima, ali ne i u Tireniji i Pizi, gdje je policija zaplijenila oko 200 kilograma kokaina.

"Sa Darkom sam se od prve polovine 2008. viđao u Crnoj Gori i to su uglavnom bile porodične proslave", objasnio je svojevremeno Vujanović.

Darko Šarić je osuđen tada na 15 godina zatvora, a na istu kaznu zatvora osuđen je i Goran Soković, koji je u bjekstvu i kom se sudilo u odsustvu.

(Telegraf.rs)

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: