UJEDINIO SRBIJU “Novače, bićeš još jači nakon ovih uvreda” (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Rijetka je situacija u Srbiji da se sportski klubovi i asocijacije ujedine oko jednog cilja. A uspio je to Novak Đoković. Naime, podršku sjajnom teniseru dala je ogromna većina klubova, ujedinio je navijače Zvezde, Partizana, Vojvodine, Radničkog u svim sportovima.

 

Podršku je pružio u Fudbalski savez Srbije.

– Kad kažeš uspjeh, misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista svijeta, čovjek čijim stazama bi mnogi htjeli da koračaju, ali ne mogu. Zato Novače, glavu gore, bio si i ostao prije svega veliki čovjek, a onda naša ikona – objavio je FSS na društvenim mrežama.

 

Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia
 
@FSSrbije
 
 
1/3 | Кад кажеш успех мислиш на Новака, кад се тражи хуманост, онда видиш Ђоковића. Неколико година најбољи спортиста света, човек чијим стазама би многи хтели да корачају, али не могу. Зато Новаче, главу горе, био си и остао пре свега велики човек, а онда наша икона.
View image on Twitter
 
See Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia's other Tweets
 
Đoković je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, čiji su se učesnici zarazili, zbog čega ga kritikuju mnogi teniseri i svjetski mediji jer je to učinio usred pandemije. Ocijenili su da je neodgovoran i da daje loš.

 

– FSS je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena. Poznajući tvoj karakter, znamo da ćeš poslije ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jači za sve one koji bi voljeli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobjeda –  zaključio je FSS.

IZVOR: SRPSKA INFO

UJEDINIO SRBIJU “Novače, bićeš još jači nakon ovih uvreda” (FOTO) - crni bombarder

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano