ULETELO OBEZBEĐENJE! Umalo ŽENSKI FAJT - tresla se Bela kuća, a sve zbog MUŠKARCA! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U Beloj kući sinoć je na programu bio "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a jedna od glavnih tema bilo je zbližavanje Bore Santane sa protivnicom njegove bivše devojke Milice Kemez, Draganom Mitrović.

- Jesam to rekla, više mi je preko glave da se ja kritikujem kako nekoga ogovaram, a taj neko me imitira, oblači se kao ja, providna mi je ova situacija, da Bora čim je ušao odmah potrči da mu pakuje garderober, da sa vrata gleda u njega kao krava. Ako nastavi da se tako ponaša bezobrazno, i ja ću biti bezobrazna. Davala sam joj savete kako da se ponaša ovde. Ona ne odustaje na najodvratniji način da se petlja šta radim, da se meša u sve što radim, i olajava me. Reći će da je ona Filipu isto spakovala stvari da je ona duša dobra. Ona kad god je pitaju nešto, ona uvek "nisam pila kafe ni sa kim", provlači me kroz neki kontekst, nemoj da mi se igraš sa glavom, da se ne bih ja igrala sa tvojom. Ti si devojčica, seljančica. Povređena žena koju je muž varao se ne ponaša tako. Ti si folirantkinja. Nemoj meni da teraš inat - rekla je Milica Kemez.

- Ne znam kako je to krenulo. Ja sam složila... - rekla je Dragana.

 
 

- Hoćeš da te složim ja? - rekla je Milica

- Slagala sam stvari, slagaću ih ponovo - rekla je Dragana.

- 'Aj probaj - rekla je Milica.

- Ona je drugarica od mladunčeta tenka. Slučajno mi je prišla, dešava mi se da mi devojke priđu i da me ljube, nije se sa mnom ljubila u usta. Milica je sve rekla kad je legla sa oženjenim čovekom, rekla mu da je zaljubljena. Nadice, da li ste čuli u hotelu, da sa Tomovićem prave dogovor za priču? - rekao je Bora.

- On je rekao ja nisam tu da ti donesem ni kafu ni kolu, ja sam u hotelu, rekao je da mu ona sačuva krevet, da će ući kasnije. Rekao joj je kad oni naprave priču, ima da svi polude zbog njih - rekla je Nadica.

Zadruga 4 - Milica Kemez zaratila sa Draganom Mitrović - 06.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano