Upset i zvanično u Fnaticu, SwordArt novi dodatak dream team-u TSM-a

 

Dosta se spekulisalo o tome a sada je i zvanično. Upset je novi ADC ekipe Fnatic i tu je da zamijeni legendarnog Rekklesa. Do sada je Upset nastupao za ekipe Schalke 04 sa kojim je zauzimao treće mjesto u dva splita i Origen sa kojim je proljeće 2020. završio kao treće-plasirani a zatim na ljeto su zauzeli poslednje 10. mjesto što je Upset-u najgori plasman u karijeri.

U Fnaticu će ponovo zaigrati sa bivšim saigračem Nisqy-em sa kojim je nastuoajući za Melty Esports osvojio DreamHack Valencia 2017. godine.

 

EUW CHALLENGER RANK 1 AND 2 ADC MONTAGE | UPSET

Thanks for watching! Don't forget to subscribe for more content![SOCIAL MEDIA]► TWITCH: https://www.twitch.tv/upsetger► TWITTER: https://twitter.com/UpsetOG►...

 

 

 

TSM-ova želja se ispunila i nekada support FlashWolvesa i prošlogodišnjeg finaliste Worlds-a Suninga SwordArt je potpisao za američku organizaciju. SwordArt je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 6 miliona dolara, postajući najskuplji igrač u istoriji američkog LCS-a nakon što je nadmašio Jensen-ov transfer u Team Liquid vrijedan 4,2 miliona dolara.Sa svim promjenama koje su se desile u TSM-u i iščekivanju novog igrača koji će zaigrati sa SwordArt-om na bot lane-u tek predstoji da vidimo šta će se desiti sa najtrofejnijom američkom organizacijom u istoriji.

 

SWORDART JOINS TSM! | The Official TSM LoL Announcement (League of Legends)

SWORDART - BREAKING: TSM proudly welcomes SwordArt as the starting support to our 2021 League of Legends roster! (LoL) From Suning Gaming, this year's 2020 ...

 

 

Još jedna novost u svijetu transfera desila se u LCK-U. Naime trenutni svjetski šampion ekipa DamWon Gaming potpisala je nekadašnjeg T1 I FunPlusPhoenix toplanera Khana. Nakon obećavajuće 2019. godine Khan je imao slabu sezonu u FunPlusPhoenixu 2020. ali i pored toga menadžment DamWon-a vjeruje u njegove sposobnosti.

 

Best Of Khan - Soon To Be the Best Toplaner | League Of Legends

Best Of Khan; A Funny Montage of LZ Khan featuring his best plays and funniest moments! ❤ FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA: ➢Facebook: https://www.facebook.com/DeoN...

 

Njegov dolazak već izvjesno najavljuje odlazak Nuguri-a koji je trenutno najtraženiji igrač na marketu. Gdje će se Nuguri uputiti to ostaje da vidimo.

 

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: