URNEBESNO! Dalila i Filip Car dobili PESMU - stihovi su pomerili sve GRANICE, a spominje se i ONA

Otac učesnika ''Zadruge 5'' Stefana Karića, Osman Karić redovno prati sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju, a sada je na nikad kreativniji način prokomentarisao najsvežija dešavanja - obrt koji je šokirao celu naciju. Filip Car rešio je da se vrati bivšoj ljubavi Maji Marinković, ubrzo nakon što je ona postala deo pete sezone i ostavi Dalilu Dragojević, koja je zbog njega čak potpisala i papire za razvod od svog supruga Dejana.

Svoje mišljenje Osman je odlučio da iskaže stihovima, koje često deli na društvenim mrežama. Ovako je on ''opevao'' ljubavnu sagu o kojoj bruji cela nacija, a u stihovima se dotakao i Maje Marinković, naravno.

- Drago mi je da je Maja ušla i napravila šou, rasturila lažnu vezu Dalile i Filipa Cara. Kao iz vedra neba grom desio se u Zadruzi lom... Desile se čudne stvari Filip za Dalilom sad ne žali, Maja njega više pali. Ljubav beše jako slatka, moram priznati i kratka. Car Dalilu kao nargilu pušio, zagrcno se pa ugušio. Sad mu Maja ljubav preča, na licu mu se vidi sreća. Dalila ko Dalila svoje suze lažne nije krila. Život sa Carem sanjala, maštala, dok  Dejanu nije praštala. Dejana je za svoj brak kudila a Caru je ljubav nudila - počeo je Osman, pa dodao:

- Nije čula Dalila za karmu, a Caru bi da kuva ručak, ako treba uvijaće kupus i za sarmu. Karma expres sada dođe, Filipova ljubav sa Dalilom brzo prođe. Došla Maja sad iz raja, pa Dalili uvalila jaja. Cara čeka posteljina meka, topla deka, čeka Cara pored Maje i lekova apoteka. Sa Majom došla je i karma presešće mu Dalilina sarma. Lupaće on glavu u dvoristu ješće i travu. Ko sa Majom tikve sadi sam sebi o glavi on radi. Neka mu je Bog u pomoći - završio je Karić.

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: