"URNISAO JE!" Zadrugarka u suzama napustila Belu kuću!

Bora Santana u toku igre istine, uputio pitanje Đorđu Milutinoviću.

Imam pitanje za Đoleta, imao sam još dva pitanja, ali za Đoleta, jedno ozbiljno. Sad sam video Đole da si svašta rekao Ivani Marinković, čime te je razočarala? - upitao je Bora.

- Nismo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Ona je najgora i najsebičnija osoba u kući. Pre 20 dana, kada je kukala da hoće da ide, svi kada su je osudili, meni je prišla, ja je tešim, sedam dana u krevetu. Ja joj pričam da je loše to što je uradila, dajem joj savete. Ako hoćeš da plačeš, idi plači! Znam da ne možeš da slušaš! - poručio je Đole, a Ivana je istrčala iz Bele kuće.

- Plašila se svakoga, pričala mi je da će se svi napasti, ja zalažem svoje d*pe, boli me k*rac više da se zalažem! Idem kod Miće, pričam sa njim o svemu, Mića nije pričao sa njom, molim ga da se pomire, da on njoj priđe, balavici, da on spusti. Idem kod Tomovića da lobiram, svi mi pričaju da sam budala. Ona priča da će se promeniti, da ne vidi da radi nešto loše, samo se muva da momcima, da ne može da opstane na drugi način, da ne može da izađe, jer je napolju korona. Distancirao sam se od nje i neću više da pričam sa njom, ona je prišla u utorak na žurki i grli me, kaže mi da me voli, da bi sutradan rekla da joj nikada nisam bio prijatelj i da sam je izdao kada sam joj najviše trebao. Imam najgore mišljenje o njoj, hvala - dodao je Milutinović.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: