Uskoro saradnja DJ David Guetta sa ''Nervoznim poštarom''

Jedan od najvećih muzičkih producenata i DJ-eva današnjice David Guetta, objavio je sa svojim timom da su pregovori u toko oko saradnje sa domaćim bendom ''Nervozni poštar''. On je takođe dodao da mu je jako stalo da se ostvari ova saradnja, jer za nju predvića uspeh širom svetske elektro scene. 

Članovi benda ''Nervozni poštar'' nisu se još oglašavali povodom ovih trdnji. Izvor blizak bendu, potvrdio nam je da su članovi jako uzbuđeni, i da oni takođe žele da se ostvari ta saradnja. 

David Guetta je rekao da se sa izvođenjem ovog benda upoznao na dočeku nove godine, kada je neko pustio njihovu pesmu ''Nova godina'', a on je svojim producentskim sluhom odmah prepoznao talenat i potencijal. ''Znao sam odmah da treba da ostvarimo saradnju sa ovim bendom, jer neke od njihovih pesama trebalo bi uvrstiti u nacionalno blago svih naroda balkana.''- rekao je za naš portal David Guetta. 

Kako je još naveo u ovom kratkom razgovoru, već se radi na remixima dve pesme ''Yugo, Yuo'' i ''Mi smo drvosječe'', ali pesma kojoj posebno želi da se posveti jeste ''Salko dinamitaš'' jer ga podseća na detinjstvo i nežne dane. 

Za kraj razgovora David Guetta je reako da je jako optimističan i da se nada povodom ovog projekta, jer želi da svetska publika uživa u njegovoj preradi hitova ove domaće grupe. 

NAPOMENA: Tekst je izmišljen i ne treba ga shvatati za ozbiljno. Ovaj tekst nema nikakve veze sa istinom i služi samo kao razonoda čitaocima. 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: