Užasan snimak vršnjačkog nasilja: Mladića obaraju na pod, udaraju, stiskaju nogom vrat i smeju se

Direktor Centra za socijalni rad Leskovac Predrag Momčilović podneo je u subotu krivičnu prijavu protiv maloletnih lica koja su u Pečenjevcu pre nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i okačili na internet.

Ovaj snimak izazvao je burne reakcije meštana ovog sela koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i tvrde da im to nije prvi put, piše Jugmedia.

Ovaj portal nezvanično saznaje da je jedan od maloletnih zlostavljača sa snimka iz problematične porodice - otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su pre nekoliko godina intervenisali u njegovom domu jer je otac seksualno opštio sa majkom pred decom.

Naime, na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju svog komšiju, vređaju ga, a u jednom trenutku mu nogom pritiskaju vrat posle čega počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

https://youtu.be/oaomMF9Ppt0

Pretpostavlja se da je ceo snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vreme smeje dok kamerom beleži nasilje.

Telegraf

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: