UŽIVO U PROGRAMU! Miljana otkrila PAKLENI TAJNI PLAN za Mišela, OSVETA se služi HLADNA: Hoću da ga oteram u LUDNICU, kao on mene! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanja i za Miljanu Kulić.

Moram da te pitam, da li ti je lepo bilo da spavaš u Mišelovoj majici? - glasilo je pitanje.

Ne, nisam ja htela da spavam u njegovoj majici, niti sam spavala, niti bih spavala. Sinoć smo napravili foru, drago mi je da su gledaoci videli. Drvo je dalo zadatak, mi smo gledali, pričali svoju priču da zadatak ne bi propao, posle toga je došao i psovao, kao da je ne znam ko i šta uradio, nije znao da je to uradio Bojan Savić, pevač uradio. Prijatelju je opsovao i sestru, i majku i celu familiju, danas sam se baš iznervirala jer prijateljima psuje porodicu, a on je mislio da sam ja. Ja to nisam uradila, niti bih to uradila. Da sam dobila taj zadatak, ja bih odbila - pričala je Miljana ironično.

Da je Darko Lazić i da nije oženjen, nosila bih sa zadovoljstvom. Dada Polumente i Aca Pejovića da nisu oženjeni, u njihovim majicama bih spavala. On ne shvata da je u rijalitiju, da mu neke ljudi rade nešto zlonamerno. Drvo mi da zadatak, ja moram da ispoštujem zahtev - dodala je Kulićeva.

Šta si to videla kada si skinula Mišelu šorts? - bilo je sledeće pitanje za zadrugarku.

Ništa nisam videla, niti mi se svidelo, nisam gledala u tom smeru. On je toliko drven, ja sam uzela mašinicu, jer je Drvo dalo zadatak i samo sam prošla mašinicom, rekla sam da ću obrvu da mu obrijem. Imala sam već takvu situaciju sa njim, pa ne bih volela da me opet napadne, blago teleći pogled pun mržnje. Miki je isto rekao da nije normalan i rekao je da zaj*bavamo budalu. Imali smo još ideja - objasnila je Miljana.

Ne otkrivaj! - povikao je Miki, a potom je Miljana izašla ispred Bele kuće i otkrila tajni plan.

Slušajte ljudi, Miki i ja smo se dogovorili da se ja obučem u belo, da namažem belu masku na lice i da stanem ispred kreveta i da ga pipnem samo i da mu pokažem na gore. Imali smo različite ideje, on je klasičan idiot, mnogo je bezobrazan, pošto sam ja zbog njega išla u ludnicu, hoću i njega ja da oteram u ludnicu, bukvalno da ga proganjamo, ali da bude bezazleno, u smislu šale i humora. Imamo raznorazne ideja, gaće smo hteli da uzmemo od Milice Kemez i namažemo braon puderom i stavimo mu na posteljinu - otkrila je Miljana.

Potom je Kulićeva ispričala deo torture koju je prošla sa Mišelovom porodicom.

 

On je sav u strahu, umesto da se druži... On može iz svega ovoga da bude kul lik i prihvati. A Milica je već krenula da mu se udvara. Milica treba da ga zavede i traži romantičnu večeru, mi ćemo biti batleri i Miljana da mu prospe vino, samo se ne smeš smejati. Ali on ne zna da prihvati šalu - dodao je Miki.

Zadruga 4 - Miljana otkriva tajni plan za Mišela - 19.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.pink.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano