UZNEMIRUJUĆE! OVO JE FOTOGRAFIJA STOJANOVIĆA POSLE ATENTATA: Devojka je pokušala da pomogne teško povređenom Strahinji!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Teško povređenog Strahinju Stojanovića, neposredno posle eksplozije, jedna žena pokušala je da spase. Na fotografiji nalazi se raznet Strahinja Stojanović, odmah posle eksplozije njegovog vozila koje je razneto u pokretu Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu.

On je tada zadobio teške povrede od kojih je preminuo u bolnici. Strahinji su otkinute obe noge do kolena od detonacije, a na fotografije se vidi i žena koja je pokušavala da pomogne povređenom i onesvešćenom Stojanoviću.

On je prevezen u Ugrentni centar, gde su se lekari borili za njegov život, ali je usled teških povreda unutrašnjih organa, podlegao povredama.

UZNEMIRUJUĆE! OVO JE FOTOGRAFIJA STOJANOVIĆA POSLE ATENTATA: Devojka je pokušala da pomogne teško povređenom Strahinji!FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Da podsetimo oko podne u ulici Omladinskih brigada, Stojanovićev džip dignut je u vazduh, a pretpostavlja se da bi razlog mogla da bude bomba postavljena ispod auta. Pored Stojanovića u vozilu se nalazila i Kolumbijka, starosti oko 45 godina, kaže izvor iz istrage. Oboje su primljeni u Urgentni centar i konstatovane su teške telesne povrede.

Na Strahinju, koji se povezuje sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića i ranije je pokušan atentat.

Kurir.rs

Foto privatna arhiva

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano