UZNEMIRUJUĆE! OVO JE FOTOGRAFIJA STOJANOVIĆA POSLE ATENTATA: Devojka je pokušala da pomogne teško povređenom Strahinji!

Teško povređenog Strahinju Stojanovića, neposredno posle eksplozije, jedna žena pokušala je da spase. Na fotografiji nalazi se raznet Strahinja Stojanović, odmah posle eksplozije njegovog vozila koje je razneto u pokretu Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu.

On je tada zadobio teške povrede od kojih je preminuo u bolnici. Strahinji su otkinute obe noge do kolena od detonacije, a na fotografije se vidi i žena koja je pokušavala da pomogne povređenom i onesvešćenom Stojanoviću.

On je prevezen u Ugrentni centar, gde su se lekari borili za njegov život, ali je usled teških povreda unutrašnjih organa, podlegao povredama.

UZNEMIRUJUĆE! OVO JE FOTOGRAFIJA STOJANOVIĆA POSLE ATENTATA: Devojka je pokušala da pomogne teško povređenom Strahinji!FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Da podsetimo oko podne u ulici Omladinskih brigada, Stojanovićev džip dignut je u vazduh, a pretpostavlja se da bi razlog mogla da bude bomba postavljena ispod auta. Pored Stojanovića u vozilu se nalazila i Kolumbijka, starosti oko 45 godina, kaže izvor iz istrage. Oboje su primljeni u Urgentni centar i konstatovane su teške telesne povrede.

Na Strahinju, koji se povezuje sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića i ranije je pokušan atentat.

Kurir.rs

Foto privatna arhiva

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: