VANREDNO UBACIVANJE - VEČERAS NJIH DVOJE ULAZE U ZADRUGU SA POSEBNIM PRAVILIMA? Dejan i Dalila će se SKAMENITI kada ih vide

Večeras, kao što smo navikli svake subote, održaće se emisija "Pitanja novinara", te će sedma sila ispitivati takmičare "Zadruge" o najinteresantnijim tememe u Beloj kući.

Međutim, kako se uglavnom subotom dešavaju i vanredna ubacivanja, tako su krenule spekulacije da će i večeras biti baš tako.

Sobziirom da su glavna tema u Beloj kući Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Maja Marinković i Filip Car, tako se i oglasila Emina Mujić za medije, te otkrila da želi da uđe u rijaliti, te da će navodno imati razgovor sa produkcijom.

 

 

Dejan Dragojević Dalila Dragojević
Dejan Dragojević Dalila Dragojević
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

Tako su krenule spekulacije i na društvenim režama, te mnogi komentarišu da će u "Zadrugu 5" večeras ući baš Emina, ali i Dejanov brat, David Dragojević.

 

Ulazak zadruga
Ulazak zadruga
Foto:Facebook printscreen

- Čitam ulaze David i Dalilina mama da digne ćerku iz pakla, navodno kao gosti  na sedam dana - bio je jedan komentar, doj je drugi ipak bio malo drugačiji:

- Trebalo bi Rialda i David - bio je drugi komentar.

Bilo kako bilo, produkcija još nije najavila  vanredna ubacivanja, a da li će biti gosti ili takmičari i da li će zaista njih dvoje ući u "Zadrugu", ostaje nam da saznamo...

Izvor:SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: