Veliki nedeljni horoskop od 7. do 13. decembra

Ovan

Prilično ste vredni, energični, ambiciozni. Sve obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Jako ste samouvereni i imate utisak da sve možete. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Baziran je na ljubavi i strasti i maskimalo uživate u njemu. Budite oprezni po pitanju zdravlja. Disajni organi su osetljivi.

 

Bik

Komunikacija je vaše glavo oružje. Briljirate u svim poslovima gde je potrebno da se vaša reč čuje. Odlični ste u komunikaciji sa predstavnicima medijima. Prilikom rešavanja pravnih sporova elegantno celu priču vodite u smeru koji vama odgovara. Emotivno ste zadovoljni i posvećeni voljenoj osobi. Zdravlje je stabilno.

 

Blizanci

Zadovoljni ste kako se saradnja sa inostranim saradnicima odvija. Održavete kontakt sa predstavnicima medija i svoju firmu predstavljate u najboljem mogućem svetlu. Očekuje vas novo poznanstvo. Bićete oduševljeni snagom i autoritetom novog poznanika. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

Rak

Očekuju vas odlične vesti vezane za oblast suđenja. Proces koji se vremenski odužio se konačno završava i to u vašu korist. Pred vama je povoljan period za novo poznanstvo i buđenje emocija. Druga osoba vam deluje kao emotivna, topla i strastvena osoba. Želite je za sebe. Zdravlje je stabilno.

 

Lav

Dobijate novu poslovnu ponudu koja ispunjava sva vaša očekivanja. Upravo ste tako nešto čekali duži vremenski period. Novi posao označava novo poslovno poglavlje u vašem životu i toga ste svesni. Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. Odnos je intenzivne i strastvene prirode. Zdravlje je stabilno.

 

Devica

Niste sigurni da li su poslovne odluke koje ste doneli najoptimalnije. Praksa ukazuje da jesu, ali ih vi i dalje preispitujete. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Posvećeni ste drugoj polovini i odnos smatrate stabilnim i perspektivnim. Zdravlje nije najbolje. Disajni i nervi sistem su prilično osetljivi.

 

Vaga

Posao je stabilan i odvija se normalno, bez ikakvih teškoća. Priliv finansija je redovan tako da ste prilično zadovoljni poslovno-finansijskom situacijom. Razmišljate o bivšem partneru. Konačno priznajete sebi da ste pravili pogrešne poteze i uzrokovali završetak veze. Mogući su problemi sa hormonima ili spavanjem.

 

Škorpija

Prilično ste vredni i ambiciozni i postižete uspeh. Nadređena osoba vam iskreno čestita i hvali vas na sve strane. Polako, ali sigurno osvajate osobu do koje vam je stalo. Jako ste šarmantni i druga strana se sve više otvara prema vama. Osećate da je spremna za vezu. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima.

 

Strelac

Zainteresovani ste za započinjanje privatnog biznisa. Iz tog razloga pravite tajne poslovne dogovore sa budućim saradnicima. Zainteresovani ste za novu vezu. Svoje emocije pokazujete na direktan način. Drugoj strani prija vaša pažnja i razmišlja u smeru veze sa vama. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

Jarac

Poslovni planovi su jasni i ostvarivi. Nemate nikakvu sumnju da ćete ih ostvariti. Prilično ste organizovani, vredni i obaveze realizujete jednu po jednu, bez ikakvog zastoja. Zaljubljeni ste i gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Ukoliko ste u braku slede tajna ljubavna dešavanja. Imunitet je u padu.

 

Vodolija

Jako ste uspešni i to vam daje osećaj moći. Do uspeha ste stigli samostalno. Ne samo da ste sve dobro organizovali nego vodite računa o najmanjim sitnicama i ništa vam ne promiče. Prilično ste društveni, ali ne uspevate da upoznate osobu koja bi pokrenula vaše emocije. Digestivni sistem je osetljiv.

 

Ribe

Svu svoju energiju fokusirate na posao. Prilično ste samouvereni i željni dokazivanja. Uživate u osećanju da ste bolji od drugih. Emotivna sfera vas previše ne zanima. Zanemarujete partnera u cilju poboljšanja finansija. Partner ima razumevanja i podržava vaše ambicije. Imunitet je slab. Moguće su infekcije.

 

 

Izvor: krstarica.com

 

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: